A 3 közül melyik laptopot vegyem meg?
Emellett azt szeretném még tudni, hogy mennyire megbízhatók ezek a márkák (Asus, Acer, Lenovo)? Vagy ez ilyen árnál már nem igazán lényeges? Főleg egyetemre lenne a laptop (BME gépészmérnök szak) és néha játszanék is vele, és azért a viszonylag új játékokat jó volna ha vinné (pl. FIFA 16)
Ezek nem jók egyetemre, kivéve ha kolesz szobában fogod használni őket.
Oda egy kompakt strapabíró 12-14 colos kell jó akkuidővel. (vagy egy jó tablet)
Játszani meg az otthoni gépen kell,egyébként ha BME-n van időd játszani és közben, akkor az jobb tanulásra fordítani, ha nem akarsz évet ismételni.
Hidd el, és cipeltem 15 colos gépet egyetemre, nem igazán praktikus.
Ezek a gépek max 2-4 óráig bírják akkuval, ez egyre csak romolni fog, emiatt konnektorhoz leszel kötve velük.
A három egyébkét egy kategória, a Lenovo jobb, mint másik kettő a matt IPS panel miatt.
Minek ilyen erős gépek tanuláshoz? Játszanál vele? Inkább vegyél egy strapabíró laptopot jó akksival, és játszol a régebbi játékokkal (pl. gta sa, cs 1.6) Különben is, ezek a komponensek eleve sokat fogyasztanak, és csak kevesebb ideig bírná az amúgy is ratyi akksi. Valaki az Asust ajánlja? Te jó ég... Én 2013-ban kaptam egy Asus k53s-t. 2 év gari volt rá.
A gari lejárta után 2 hónappal, tavaly májusban a töltője halt meg, azt kellett lecserélni utángyártottra 10 ezerért. Aztán tavaly októberben ismeretlen okok miatt a gép is meghalt (pedig semmi oka nem volt rá...), javítás 36 ezerbe került volna. Na akkor mondtam azt, hogy elég, hazavittem a rossz laptopot, legalább a töltőjét, a ramját, és a haldokló seagate hdd-jét fel tudom használni. Soha többet. Szóval gondold meg, hogy mit választasz. Én azt mondom, hogy neked egy MINŐSÉGI laptop kell. Esetleg egy Dell Latitude. Szerintem azt nem fogod megbánni. Egyik ismerősömnek van egy nagyon régi Pentium3-as Dell Latitude-je, aminek még az akksija is bírja kb. fél-1 óráig (aztán lehet, hogy cserélve volt).
Minek ilyen erős gépek tanuláshoz?
A 3D tervezőprogramoknak valamin el kell futnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!