Mi a véleményetek az XFX videokártyákról?
Figyelt kérdés
XFX RX 470-es vga megvételén gondolkodom. Szerintetek jó márka, vagy ti inkább más gyártótól vennétek?2016. okt. 27. 19:39
1/3 Lord Hidan válasza:
XFX egy nagyon jó márka remek hűtései vannak csak otthon nem annyira elterjedt mivel régebben csak 1 év garanciát vállaltak a videókártyákra a boltokban. De már vállalnak 3 évet is.
Nyugodtan vedd.
2/3 anonim válasza:
Nekem is az van. Nagyon jó tuning potenciál van benne. Nekem külön tetszenek a lepattintható ventik, egyszerű a tisztítása is. Tuningot én bios szinten csináltam, a crimson driver wattmanja nekem nagyon nem jön be. Külön jó pont a dual biosnak!
3/3 anonim válasza:
Teljesen jó az XFX.
RX 480-ból az MSI-vel együtt ők csinálták a legjobb hűtést,és RX 470-ből is a legjobbak között van a megoldásuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!