Mi a véleményetek az R9 270-es videokártyákról?
Figyelt kérdés
Egy Asus R9 270 2GB-n gondolkodom, de nem tudom megéri-e azt az 50.000 forintot a kártya.
Mennyire lehet időtálló? Nyílván szubjektív véleményekre vagyok kíváncsi, mivel senkisem tudja megmondani a jövőben megjelenő játékok gépigényét, de ti mit tippeltek? Elég lehet még 1-2 évig a teljesítménye?
1920x1080-as tv-n használnám. A grafikai beállítás nem nagyon érdekel. Jó nekem a low-med is, ha normális fps számmal fut a játék és nem diavetítést kapok.
Valamint, ha valakinek van hasonló Asus kártyája, az tudna véleményt írni róla? Milyen a hűtése/hangja?
2015. jan. 30. 19:05
1/2 anonim válasza:
50-ért már majdnem 270X van
2/2 anonim válasza:
ez 40k-ból is kijönne majdnem. amúgy szerintem egy 1 másfél évig elég lesz ha nem baj hogy később már lowon kell játsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!