Szerintetek elég lenne rá a Intel Core-6600k?
Üdv szeretnék egy normális erős gépet összerakni aminek az alapjai erősek. Így nem kell majd velük foglalkozni egy jó darabig. Kivéve (RAM,GPU,esetleg Táp)
Nos ugye ilyenkor az ember elveszik a hardverek tömkelegében, és nem tudja mit válasszon mert innét ezt halja amott teljesen mást, a 3-adik helyen meg már olyat mondanak amit sajnos nem kellene mert az kész röhej.
A jelenlegi Config amit kitudok fizetni az ez.
Alaplap- MSI Z170 GAMING PRO CARBON
CPU Fan- Cooler Master Hyper TX3i
CPU- Intel Core i5-6600K
GPU- EVGA GTX 660 SLI (használtan)
RAM- 8GB KIT DDR4 SDRAM 2666MHz CL13 HyperX Savage Black
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
Táp- EVGA 600W
ház- Zalman Z3 Plus
Nos a kérdés az lenne hogy ha én szeretnék bele venni egy GTX 1070 SLI-t. Vagy egy sima GTX 1080-at(és később még hozzá még egy GTX 1080 sli-be) Akkor elég lenne ez a proci rá vagy már jobb lenne a i7 6700 esetleg 6700k?
Bocs a kérdésért de sajnos csak nemrég csöppentem bele a PC-világba. Nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, de azért annyira még nem vágom hogy tudjam mit bír ez meg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!