Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek elég lenne rá a...

Szerintetek elég lenne rá a Intel Core-6600k?

Figyelt kérdés

Üdv szeretnék egy normális erős gépet összerakni aminek az alapjai erősek. Így nem kell majd velük foglalkozni egy jó darabig. Kivéve (RAM,GPU,esetleg Táp)

Nos ugye ilyenkor az ember elveszik a hardverek tömkelegében, és nem tudja mit válasszon mert innét ezt halja amott teljesen mást, a 3-adik helyen meg már olyat mondanak amit sajnos nem kellene mert az kész röhej.

A jelenlegi Config amit kitudok fizetni az ez.

Alaplap- MSI Z170 GAMING PRO CARBON

CPU Fan- Cooler Master Hyper TX3i

CPU- Intel Core i5-6600K

GPU- EVGA GTX 660 SLI (használtan)

RAM- 8GB KIT DDR4 SDRAM 2666MHz CL13 HyperX Savage Black

HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache

Táp- EVGA 600W

ház- Zalman Z3 Plus

Nos a kérdés az lenne hogy ha én szeretnék bele venni egy GTX 1070 SLI-t. Vagy egy sima GTX 1080-at(és később még hozzá még egy GTX 1080 sli-be) Akkor elég lenne ez a proci rá vagy már jobb lenne a i7 6700 esetleg 6700k?

Bocs a kérdésért de sajnos csak nemrég csöppentem bele a PC-világba. Nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, de azért annyira még nem vágom hogy tudjam mit bír ez meg az.

2016. okt. 27. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9 nem rossz, de rakj bele még pár ezret, és vegyél egy 450w-s hydro x-et.
2016. okt. 27. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!