Skyrim hoz ez a pc jó?
Nem az újjhoz, a régihez(azt hiszem 2012es):
Amd phenom ii x3 455
Gigabyte gt 740 2 gb ddr5
Kingston 8 gb ddr3 1600mhz ram
Ez a jelenlegi gépem,tudom nem erős de full hd-n hogy menne?
Attól függ, hogy szanaszét akarja-e moddolni, vagy alaphelyzetben hagyja.
Egy szarrá moddolt Skyrim akár egy 1080-at is meg foghat minden féle kérdezés nélkül.
Bírom mikor úgy szól be valaki, hogy nem tudja mostanában miket is akarnak erre felé az emberek, mint pl mai szemmel nézve kőkorszaki C2D procival majdhogynem az legújabb játékokat akarja játszani, vagy ki van akadva, hogy miért nem megy valami, aztán a végén kiderül, hogy "jaaaaa, hát van bent egy 30 mod, az nem tudom mennyire befolyásolja"...
Meg ha nem mond semmit se a kérdező, hogy csak original játékkal akarja, vagy 1-2 mod azért jó lenne ha még belepréselődne vagy menjen vagy 40 moddal...
Majd ha tisztázza valaki a kérdését, akkor lehet rá 100%-ban értelmes választ adni, egyébként meg a fentiek "érvényesek".
"Bírom mikor úgy szól be valaki, hogy nem tudja mostanában miket is akarnak erre felé az emberek..."
Tökéletesen tisztában vagyok vele, épp ezért azt is meg tudom állapítani, hogy a kérdező nem akarja szarrá modolni. Most te vagy itt a nagy ész, mert megmondtál valamit, amit senki más. Azért nem mondta meg senki más, mert mindenki más tudta értelmezni a kérdést annyira, hogy tudja, irreleváns.
Én az ilyesmit szoktam bírni, amikor olyan tudással jön valaki, aminek nincs itt helye, és azt hiszi, okos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!