Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen "gémer" perifériákat...

Bandi1214 kérdése:

Milyen "gémer" perifériákat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Egér: 10.000

Billentyűzet: 15.000

Egérpad: 5.000

Amire kell: Rainbow six siege.

2016. okt. 24. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
2016. okt. 24. 17:37
 2/8 BM-Striker ***** válasza:

Jó gamer egerek újonnan 20k körül kezdődnek(Pl Steelseries Sensei RAW), ez alatt az egerek nem érik meg az extra kiadást egy sima pár ezer ft-os darabhoz képest .

Billentyűzeteknél egyedül az a fontos, hogy kényelmes legyen használni, az hogy épp melyik jó neked az erősen személyfüggő. Nekem pl egy Dell SK-8115 sokkal jobban bejött mint sok más többször annyiba kerülő modell. Tehát hiába mondanám, hogy Asus RoG Cerberus-t személy szerint jónak találta ebben az árban, egyáltalán nem biztos, hogy neked is jó lenne.

A pad-ból Steelseries Qck Medium pl jó választatás 5k alatt .

2016. okt. 24. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Mi a véleményed erről?

Asus rog sica.

2016. okt. 24. 18:30
 4/8 BM-Striker ***** válasza:

Túlárazott. Rossznak nem rossz, de nem nem ér megy 9-10k-t, és ez ugyanúgy igaz többi hasonló magát gamer-nek hirdető egérre is.

Vedd ezt. 20k alatti egrek nem lesznek ennél érezhetően jobbak, és marad pénz fontosabb kiadásokra is.

[link]

2016. okt. 24. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Eger: nem ertek egyet a 20k kezdoarral. En kb 4-5 eve hasznalok Logitech mx518-at, ami kb 10ezres kategoria.

Billentyuzet: Ha nem kell a csili-vili hattervilagitas es makrok akkor egy par ezres Genius is megteszi.

Egerpad: Na erre tutti hogy nem adnek ki 1000 forintnal tobbet. Tesco kategoria.

De biztos velem van baj hogy low budget parti vagyok.

2016. okt. 24. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
A 15 ezres billentyűzetek semmivel sem jobbak, mint egy 3 ezres, maximum hülyén néznek ki és világítanak a billentyűik. Én a billentyűzeten megspórolt pénzt inkább egy jobb egérre költeném.
2016. okt. 24. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem a legjobban lőtted be az árkategróiákat.

Normális egeret mondjuk pont nem a 10 ezres árkategóriában találsz. Én egy CM Storm Alcor egeret használok laptophoz, egyébként meg egy Logitech G402-t az asztalimhoz. Utóbbit 15 ezerért, a Storm Alcort meg 12e-ért vettem.

Innen válogass: [link]

10k körül nem vennék sima 3-gombos egeret. Így az az Asus ROG Sica kiesik. Szép-szép, csak túl drága annyiért.

Billentyűzet: nem kell 15 ezres. A billentyűzet pont az a kategória, amiből vagy veszel olcsón, normális membránosat, és ilyen célra megfelel egy Logitech K120 is (max 4-5k), vagy pedig drágán (35k körül, fölötte), de mechanikusat. Nekem volt/van mindkettő. A kettő közti árkategóriákba azok a billentyűzetek esnek, amik a lehető leggagyibb, olcsó irodai minőséget képviselik, viszont cserébe szépen csillognak-villognak, világítanak, esetleg van pár extra gomb rajtuk. Felesleges. Egy 10-15 ezres billentyűzettel funkcionalitásban és minőségben még mindig ott vagy, mint egy max 5 ezres billentyűzettel.

Egérpad: hááát... van egy Steelseries QcK és egy Asus GM50-em. A Steelseries egérpadok drágábbak összességében, de egész jók. Nekem annyi volt a lényeg, hogy picike helyen elférjen a laptopom mellé. De alapvetően nem sokat nyom a latba. 5k alatt mindenképp Steelseries-eket nézegess. Hogy pontosan melyiket, azt az döntse el, hogy neked mekkora méretűre van szükséged.

2016. okt. 25. 10:39
 8/8 BM-Striker ***** válasza:

MX518 nagyon jól sikerült egér volt, de már nem lehet kapni.

Amikor még kapni lehetett, akkor még voltak jó gamer egerek 10k körül,de most már nem ez a helyzet.

2016. okt. 25. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!