Chieftec 650W Force Series tápegység (CPS-650S) Mik a vélemények? Jó? Vagy gyenge a gyártó cégen belüli modellekhez képest? (15. 000 FT, új 2 év gar. )
Chieftech tápot vásárolnék, jelenleg is CTG-500W-80P -t használok (pár éve megyen). Érdemes a csere a CTG 500- hoz képest? Úgy értem már jobb táp mint a CTG sorozat?
a CTG 20 amperes a +12-es ágon és 400W a max load
A linkelt táp viszont jóval többet "ígér"
Force seriesről vélemények?
Amit hajt jelenleg: a CTG: strix 380 4GB
Az itt okoskodók 90 % halvány fingja sincs arról hogy mi az a+12-es ág, de úgy nyilatkoznak róla mint egy elektronikai műszerész.
Ne itt érdeklődj ilyen témában !!!
Köszönöm a válaszokat! A 4 éves ctg az menne otthonra a "hulladékból" összerakott i3-as gépembe hétvégi használatra csakis. Ugyanis abba a gépbe vennék VGA-t amit a CTG már lazán elvinne. esetleg RX460 vagy ilyenek , de mindenképpen csak poénkodni való kicsi fajta VGA-ra gondoltam.
A nagyobbik gépembe meg rakni akarok a új Tápot és oda kellene az a fent linkelt Force 650-es.
Csak igazság szerint tudni akartam, hogy a chieftech márkán belül aza Force series, kb hogy áll erősségben.
CTG vel a "nagyobb gépben" lazán kiszolgált az 500w-jával 4 vinyót+ bluray írót i7 6700 at egy asus lappal + strix r9 380 4GB-ot.
szóval vmi ilyesmiről lenne szó.
Komoly dilemma. ujat viszont a "kicsi" i3-asba nem vennék hétvégi használatra.
Egy szóval nem mondtam, hogy félvállról kell venni. Sőt.
Csak feleslegesnek tartom a sok műszaki tartalmú fecsegést. Inkább le kéne írni röviden hogy igen, ez jó, vagy nem ezt nem ajánlom.
Amikor reggel veszem a cigimet én sem kérdezem meg az eladótól hogy milyen eljárással készült , vagy hogy fermentálták a dohányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!