Mennyire megbízhatóak az acer laptopok?
Figyelt kérdés
Ebben minden benne van ami kell, viszont ahhoz viszonyítva hogy más gyártóknál a hasonló teljesítmény jóval drágább kérdés ezen hol spóroltak? Mennyire tartós vajon? Esetleg aki használ ilyet tapasztalat?
2016. okt. 23. 12:20
1/8 anonim válasza:
Tőlem még egy se lopott, meg se késeltek. Megbízhatók.
2/8 anonim válasza:
Nálam kitörtek a zsanérok, úgy másfél éves korában, mind a kettő, pár nap difivel. Pedig nem zaklattam sokat. Amikor szétszedtem, láttam, hogy a műanyag, amihez rögzítve volt, elöregedett.
3/8 A kérdező kommentje:
Az gáz és mi történt vele? Javították? Vagy egyáltalán normálisan javítható egy ilyen hiba?
2016. okt. 23. 13:18
4/8 anonim válasza:
Semmi nem történt vele. Úgy ahogy tudtam, itthoni kisiparos módszerrel rögzítettem, összeraktam, és kiírtam mellé, ha megpróbálod összecsukni, pofon lesz, nem kicsi :) Azóta "asztali" gépként funkcionál.
5/8 T/Z válasza:
Ha consumer kategróiás gépet veszel, bármi megeshet.
A business széria az már más, de azok ári meg picivel feljebb kezdődnek.
Ez az Acer semmivel se rosszabb a többi, hasonló árkategóriájú gépnél.
6/8 A kérdező kommentje:
200 alatt ilyen felszereltséggel semmi nincs kérdés mennyire tartós napi használatban és ha előjön valami komolyabb hiba ahhoz hogy áll a szervíz hozzá.
2016. okt. 23. 13:59
7/8 T/Z válasza:
Így van, jól fogalmaztál.
A Prohardveren a "Milyen notebookot vegyek" topicban talán tudnak irányt mutatni a szervizek hozzáállásával kapcsolatban.
8/8 A kérdező kommentje:
ok hogy háztól-házig garanciás de persze az is lényeges lenne hogy használni szeretném a gépet nem szervízbe küldözgetni rendszeresen...
2016. okt. 23. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!