Joocóó kérdése:
Farming Simulator 2015 Nvidia Geforce 8800 GTS 512 videókártya elég?
Figyelt kérdés
Nvidia Gerorce 8800 GTS 512mb és 256bit elviszi a Farming Simulator 15-öt? Ha modokat akarok bele rakni azokat is elbírja?#nvidiageforce8800gtsfarmingsimulator
2016. okt. 22. 19:01
2/7 A kérdező kommentje:
Arra vagyok még kíváncsi, hogy Seasonic model SS-350ET Active PFC F3 tápegységem van. Az jó ehhez a kártyához?
2016. okt. 23. 09:21
3/7 T/Z válasza:
Milyen processzor van mellette?
Illetve ha még nincs meg ez a videokártya, mennyiért akarnál venni? Nem akarnál egy újabbat/korszerűbbet venni?
Tápokat nem ismerem, majd megmondja más.
Seasonic jó márka, 350W meg elég, de h ez a pontos típus jó széria-e, vagy kerülendő azt passzolom.
4/7 anonim válasza:
elöttem hozzá szóló jol mondja.
másik kérdésednél irtam hogy elég a táp.
ez egy 10 éves vga lassan.
a táp is régi.
ha a vga nincs meg ne vedd meg.
2007ben volt jó ez a vga.
ma már DX12nél járunk.
sajnos a DX11et sem ismeri a 8800.
ha ajálhatom akkor egy R7 250x
vagy egy gtx 750.
Hardveraprón vannak már olcsón.
5/7 T/Z válasza:
Szerintem Ő ilyen 5-10ezer között keres VGA-t, de még ebben az ársávban is jobban jár egy 5770-el, vagy 6850-el, mint azzal a százéves 8800GTS-el.
6/7 anonim válasza:
8800gts-re nem, nem éri meg költeni de alapozni sem lehet.
de kérdező te tudod.
7/7 anonim válasza:
elég a kártyához és a kártya is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!