11/13 anonim válasza:
#10 a 8+8 Sáv talán elegendő, de a gond ott kezdődik ha az embernek mondjuk van integrált wi-fi az alaplapján, mert az is a pcie sínre van kötve, vagy esetleg egy pcie-s SSD. Akkor már nem marad elég, és az SLI 8+8 alatt nem hajlandó el sem indulni. Én személy szerint nem igazán költenék olyan rendszerre amibe be tudom rakni a két 1080-at aztán meg vagyok lőve. Egy olcsóbb X99 lap + i7-5820K alig került többe, és jóval időtállóbb platform mint az s1151.
12/13 anonim válasza:
Az mondjuk igaz, más is használ a PCIe-ből.
Elég nagy f_szság volt az Intel részéről ennyire megnyírni a PCIe számát a prociban, 100ezer feletti processzoról van szó... de évekkel ezelőtt arról beszéltek, hogy a Skylake már egyáltalán nem fog kapni, mert olyan erős lesz az IGPje, hogy nem kell majd VGA. Hát ugye ez nem jött be :D úgyhogy szerencsére maradt, de valóban jól megnyirbálták.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond... akinek van pénze 2db GTX 1080-ra, meg ahhoz minimum valami normális 2560x1440 144Hz-es Gsync monitorra, annak legyen X99 + hozzá való procira is. 2560x1440 60Hz-re meg jelenleg bármilyen játékra elég 1db GTX 1080.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!