Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép nagyon gyorsan...

A számítógép nagyon gyorsan leáll. Mi lehet a probléma? Többi lent.

Figyelt kérdés

Na szóval: A számítógépünk 2 hete még csak 2 óránként kékhalálozott a Windowsban és ha a biosban volt elált addig ameddig akartam. Azóta vettünk egy új gépet is és gondoltam ebbe veszek egy videókártyát és egy HDD-t és jó lesz nekem attól függetlenül hogy 2 óránként kékhalálozik. De mikor összeraktam és áram alá kerítettem és elakartam indítani a Windows telepítést a gép 30-2 percig terjedően mindig leállt. Na most a hirtelen leállások miatt már a BIOS is bedöglött és folyton próbálja helyreállítani magát.

A specifikációk:

Alaplap:Gigabyte GA-EP31-DS3L(igen nagyon régi de 2 éve a számítógép szerelő ilset rakott bele)

2x1GB Aeneon DDR2 Ram 667mhz

Videókártya: Nvidia GT 710 2048MB DDR3

Western Digital 320GB HDD

Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ(sose lett fentebb húzva)

ATX 400W-os táp

Gyanakodtam a tápra mivel az nem olyan nagy teljesítményű és már régi. Csak az a gond nincs olyan ismerősöm akinek van felesleges tápja hogy azzal kipróbáljam. Majd nemsoká elvinnénk ahhoz a szerelőhöz aki régebben ceinálta mert neki biztos vannak még ilyen régebbi alkatrészei. Ha valakinek van bármi ötlete és leírná azt megköszönném!

2016. okt. 21. 07:03
1 2
 11/12 T/Z ***** válasza:

Jó.

Amit fentebb linkeltem, azok a pöckök törtek le a hűtőről?

2016. okt. 22. 08:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen. Azok a kis pöckök. De inkább veszek egy új hűtőt. Már ki is szemeltem egy nagyon Intel alapra hajazót ami tökéletes lenne a processzorhoz. És T/Z: Minden válaszodra zöld kezet adtam. Köszönöm a segítséged :)!
2016. okt. 22. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!