Miért nem működik elemcsere után a Rapoo vezeték nélküli egerem?
bekapcsoltad alul? van egy on-off kapcsoló a legtöbbön.
stick nem húzódott ki a gépből, amivel a jelet veszi?
Driver fent van?
Elemet jól raktad bele (pozitívat pozitív fele, negatívat negatív fele?
Jól raktam bele, kb. eddig futja a tudásom.
Minden USB-porton(?) kipróbáltam. Szinkronizáló gombot nem találok, pedig azt emlegetik. Be is kapcsolom, ON állásban próbálkozom.:)
Biztos, hogy jó az új elem? Világízt az egér alja?
Esetleg próbálkozhatsz a következővel: megkeresed az eszközkezelőben az egér wifi vevőjét, majd kiválasztod mellette az Eszköz eltávolítása opciót. Leállítod a gépet, kihúzod a kis kütyüt, majd újra bekapcsolod a gépet, és bedugod az egér vevőjét. Ekkor elvileg újra felismeri a vevőt a géped. Talán ezután működni fog.
Nem az alja világít, hanem fölül villog 5 mp-ig.
Az Eszközkezelőben kétszer van HID-kompatibilis egér és van még Lenovo Pointing Device. Minden megfelelően működik.
Az Intel(R)Wireless Bluetooth(R) viszont le van tiltva.
Van egy B. hangszóróm, prímán működik.
Az egér nem Bluetooth.
Azt hiszem, hagyom a fenébe, majdcsak jön valaki, aki nem analfabéta. Elvégre van vezetékes egerem, csak szerettem volna megoldani.
Köszönöm szépen a segítő szándékot.
Látom, ez már több éves bejegyzés, de mivel már a youtube-on is bemutatták a megoldást, ezért leírom itt is mert nekem is működött.
Eszközkezelő-ben az
"Egér vagy egyéb mutatóeszköz" bejegyzésnél van a
"HID-kompatibilis egér" eszköz amit valamiért elront a windows, így ezt a bejegyzést kell törölni. Ha több van, akkor minden HID... bejegyzést töröljünk.
Persze ezután már csak billentyűvel tudunk navigálni, akkor is ha ráraktunk egy másik pót-egeret a gépre. Úgyh a billentyűkkel indítsuk újra a wint:
Windows gomb -> Tab -> lefelé nyíl párszor és a leállításon Enter.
Gép újraindulása után várni 1-2 percet mire felismeri az egeret és kiírja h a beállítás folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!