40-50e Ft között mely az a processzor illetve videókártya amit most meg lehessen érdemes legyen venni?
Külön-külön értem az árat, nem a kettőre együtt.
Gamer célra használnám.
i3 ha nincs i5 enyiert meg, de annyit erdemes hozza tenni
igaz 460 melle i3 is jo
Én mondjuk i5 mellé nem rx460 at raknék, ha már mindenképp kell kompromisszumot kötni akkor inkább kötnék a procin, pl a 6100 meglepően jó és 32-33 körül van csak, ha a kérdezőnek van százezre procira meg kártyára akkor azzal járna a legjobban szerintem ha venne egy i3 6100 at meg pl egy rx 470 4gb\1060 3gb t.
i5 melett kesobb is cserelhet vga t es barmilyenre
vga t azert konyebb kikapni es benyomni ujat max tapcsatit ranyomni, mint procit kikapni es beteni (huto miatt) es akar veszelyes is lehet sokan hazavagjak a foglalatot (szakember meg penz)
de termeszetesen #6 +1 ha sokaig nem fejleszted akkor eros vga a fontosabb
de egy rx460 mondjuk 1-2ev mulva is kb. 10ezer veszteseggel eladhato (hardverapro.hu) es akar ugyan itt hasznaltan nem sokat rafizetve egy duplaeros vga veheto
Hát én akárhogy nézem, egyszerűen nem látom be hogy miért lenne indokolt a felár az i5 re. Ezt dobta fel először a gugli a 6100 vs 6500 ra
https://www.youtube.com/watch?v=xJuadijvTSU
Oké, ha van pénz a kártyára és a procira akkor naná, jöhet az erősebb, de ha emiatt kerül a gépbe 470/1060 helyett 460 akkor azt én nem tudom mivel igazolni. A 6100 jelenleg elég mindenre, az meg hogy 3 év múlva ki kell-e dobni elsősorban attól függ, hogy mit produkál majd a Zen - ha teszem azt bedobnak i5 áron egy 8 magos 16 threades zen t i5 magonkénti teljesítményével akkor már az i5 sem tűnik kimondottan jövőbiztosnak. [a jegyzőkönyv kedvéért; meg sem fordult a fejemben hogy ilyesmire sor kerülhet, de egy 4 magos 8 threades zen cpu egyáltalán nem tűnik kizártnak számomra 50 körül, azzal hatalmasat tudnának ütni az intelen]
9#, a nagy felbontás miatt nem bírta a videokártya, ez nem hiteles teszt. Ha FullHD-n tesztelte volna vagy alatta, akkor teljesen más eredményeket kapott volna.
Egyébként az i3-6100 nem rossz processzor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!