Érdemes egy ilyen gépet venni?
Nekem egyszerűbb otthoni használatra kell egy gép. (net, egyszerűbb játékok: Wow, Grid, ilyesmi és Windows 7-et akarok rá rakni.)
A Gép:
Amd Sempron 1640 Am2 64BIT (2,6 Ghz)
2048 DDR2 (800 Mhz)
250 Gb HDD
DVD-multi
video: integrált
400W táp
Szép esztétikus fekete dobozban
Azt tervezem, később veszek bele egy videókarit, addig jó az integrált. Ez most 44990 Ft újonnan. Most jelenleg ennyi manim van rá.
Köszönöm a véleményeket.
Ez olyan Tescos egybegépnek tűnik. Netre elég, de a GRiD nem sorolható épp az "egyszerűbb játékok" közé.
Ajánlom, inkább gyűjtögess még vagy 20 ezret, aztán magad rakj össze egyet (vagy ha ezt te válogattad, akkor másikat), különben kemény kompromisszumokat kell kötnöd.
Köszönöm a válaszokat. A Grid egy régebbi gépemen ami egy Pentium 3000 Ghz-es, 1 Gb Ram-os gép volt, simán elment, gondoltam az Amd 64 bit ezen procija leadja azt a teljesítmány mint a pentium. Természetesen jobb videókártya volt benne (256 mb-os), de ezt direkt nem említettem, mert ebbe is akarok venni egy új grafikus kártyát. Egyébként nem vagyok nagyon Amd párti. De ez az az összeg amit most ki tudok adni rá a májusi hónapban.
Fontolóra veszem, mi legyen..
Üdv!
Van egy Hp laptopom is.
(Core Dou 2,2 Ghz, 1 Gb DDR2, /4 Mb integrált video)
azon Wowozok, csak azt inkább párom nyúzza. Én akarok egy asztalit újra.:)
Üdv.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!