Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes egy ilyen gépet venni?

Érdemes egy ilyen gépet venni?

Figyelt kérdés

Nekem egyszerűbb otthoni használatra kell egy gép. (net, egyszerűbb játékok: Wow, Grid, ilyesmi és Windows 7-et akarok rá rakni.)

A Gép:

Amd Sempron 1640 Am2 64BIT (2,6 Ghz)

2048 DDR2 (800 Mhz)

250 Gb HDD

DVD-multi

video: integrált

400W táp

Szép esztétikus fekete dobozban

Azt tervezem, később veszek bele egy videókarit, addig jó az integrált. Ez most 44990 Ft újonnan. Most jelenleg ennyi manim van rá.

Köszönöm a véleményeket.

2010. ápr. 26. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Integrált VGA-n semmi nem fut. Sempron igen gyenge teljesítményű. Netre elég, Win7 is elmegy rajta, de játékok nem lesznek élvezhetők (sőt, a legtöbb el sem fog indulni). A doboz az tökéletes lesz, a feketék a legjobb teljesítményűek.
2010. ápr. 26. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
1 proci csere meg 1 tuti videókártya , és mehet a menet!
2010. ápr. 26. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez olyan Tescos egybegépnek tűnik. Netre elég, de a GRiD nem sorolható épp az "egyszerűbb játékok" közé.

Ajánlom, inkább gyűjtögess még vagy 20 ezret, aztán magad rakj össze egyet (vagy ha ezt te válogattad, akkor másikat), különben kemény kompromisszumokat kell kötnöd.

2010. ápr. 26. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A Grid egy régebbi gépemen ami egy Pentium 3000 Ghz-es, 1 Gb Ram-os gép volt, simán elment, gondoltam az Amd 64 bit ezen procija leadja azt a teljesítmány mint a pentium. Természetesen jobb videókártya volt benne (256 mb-os), de ezt direkt nem említettem, mert ebbe is akarok venni egy új grafikus kártyát. Egyébként nem vagyok nagyon Amd párti. De ez az az összeg amit most ki tudok adni rá a májusi hónapban.

Fontolóra veszem, mi legyen..

Üdv!

2010. ápr. 26. 15:04
 5/9 valaki22222 ***** válasza:
sztem egyenlőre maradj csak a PIV-nél az erősebb mint ez a konfig...
2010. ápr. 26. 15:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt a gépem el kellet adnom...(kb 5 hónapja) Most kéne helyette egy másik asztali (szigorúan 50 körül) Összerakosgatni nem akarok, nem tudok úgy utánajárni, ilyesmi. Nem kell atom gép, csak valami 2 magos. Nem vagyok tisztában hogy az Amd-nek melyek a Pentium Core Duo, megfelelője, és hogy jobbak-e? A Pentium Core 2-nek gondolom az Amd X2. Egyébként ez egy Cora-s gép. A Tesco-ban inkább nem vennék semmit.
2010. ápr. 26. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Van egy Hp laptopom is.

(Core Dou 2,2 Ghz, 1 Gb DDR2, /4 Mb integrált video)

azon Wowozok, csak azt inkább párom nyúzza. Én akarok egy asztalit újra.:)

Üdv.!

2010. ápr. 26. 15:20
 8/9 A kérdező kommentje:
* 64 Mb integrált, bocs:)
2010. ápr. 26. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazából a Cora sem különb. Ilyen nagy áruházak számára előre összerakott gépek, pedig nem szoktak jók lenni. A minőségen spórolnak általában. Tényleg érdemes még spórolni kicsit, aztán 60 környékén már össze lehet dobni egy jó kis gépet minőségi cuccokból. Ez semmi előrelépést nem jelentene a régiről.
2010. ápr. 26. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!