Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videokártya miatt szakadozik...

A videokártya miatt szakadozik a film a tv-n?

Figyelt kérdés
HDMI kábellel (5m) van összekötve egy FHD Tv és a pc. A gép 4gb ram, i5-3***, chieftec táp, wd blue hdd és egy ATI 5*** 1gb vga (5450 talán). (nem az én gépem, szóval pontosabb adatokat nem tudok). A monitor régi 1280x1024 es felbontású. Viszont sima divx filmekről van szó. Előfordulhat, hogy a vga a ludas? Feladatkezelőben a cpu és a ramok 30%-alatt futnak.
2016. okt. 17. 07:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gépemben ősrégi, integrált videokártya van, mégis gond nélkül tudok filmet nézni. Más lesz a baj, első körben próbáld meg a drivert újratelepíteni!
2016. okt. 17. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet VGA, de akár codec hiba is... esetleg direct FPS csökkentés.

Mit takar az akadozás!?

2016. okt. 17. 08:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen olyan mintha lecsökkenne az fps, főleg amikor rengeteg az effekt pl robbanás vagy gyors kameramozgások stb
2016. okt. 17. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor azt hiszem CPU limit lessz.

Multi thrade opciót keres a lejátszóba, mert a CPU 25~30% -on lessz, azaz 1 magot maximumon húz, a többit nem terheli.

2016. okt. 17. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen lejátszót használsz? Próbáld ki a PotPlayaert, egy ismerősömnél szintén akadozott, ezzel nem.

Ő win mediaplayert használt.

2016. okt. 17. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:
BS Playert, de kipróbálok egy másikat mindenképpen. A Cpu limitet is megnézem, köszi a tippeket
2016. okt. 17. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a PotPlayerrel és azzal nem csinálja. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
2016. okt. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!