350ezerért szeretnék gamer pc-t összeállítani. Javaslatok?
az a fontos hogy intel es nvidia legyen benne egy nem sporolos alaplap gephaz es tapegyseg alapokon nyugodva
de ha keresed a bajt (kell a fajdalom stb.) akkor nyugodtan amd amd parost is vehetsz
#1.Mi a problémád az AMD VGA-kal?
Az RX 480/470/460 mind a kategóriájuk legjobbja.
1070-nek nincs egyedül konkurense.
Kérdező:
Az én összeállításom:
Ez mellé mehet egy 850 EVO 120GB SSD.
#3 ezekszerint a 1080 nak van?:P
az hogy konkurense van nem jelenti egyben hogy meg is eri
de ezert irtam a #2 valaszom hogy ha valakinek megeri akkor hajra
#4.1080-t csak SLI-be éri meg venni és 4K felbontásra vagy VR-re,jelenleg nincs is piaca ezért nem említettem meg.(2K-ra sok,4K-ra meg kevés)
Én eddig egyik márka VGA-val se tapasztaltam problémát,szóval nem tudom hogy nálad mi lehetett a gond.(AMD-vel se,jelenleg is üzemel a HD5450 OC-kal,attól függetlenül én pártatlan vagyok és nem szarozom az nVidiát)
intel es nvidia fanatikus vagyok ami amd "ellenesegben" nyilvanul meg
ezert semilyen esetben sem fogom elsonek az amd t ajanlani max masodiknak ha egyaltalan masodik vsriaciot felhozok
viszont talan a Zen ha megveti labat rendesen ez fordulhat, de en semmi remenyt nem fuzok hozza
#5 nem a regi amd kell van a bajom
az 5 es a 7 ezres szeria egyfajta hoskorszaka volt az amd nek
de mar a 7 ezresben is meglatszott hogy keson erkezett vagyis a leejton lefele szaguldott vele pedig felfele is szarnyalhatot volna
igy jar aki szegeny es kevesen allnak mogotte
no de mindegy ez mas tema, ennel a kerdesnel sok ertelme nincs
Xy4
Ez ugye nem egy konfig akart lenni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!