Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet az ssdm/gépem baja?

Mi lehet az ssdm/gépem baja?

Figyelt kérdés

Ugy kezdődött az egész, hogy megvolt nyitva egy böngészőben a facebook meg a youtube egyszerre és kifagyott a gépem, eddig még ilyesmire nem volt példa.1 éve volt körülbelül feltelepitve rá a windows 10 és eddig hibátlanul ment. Miután kifagyott újrainditottam a gépet de nagyon lassu volt, azt mutatta néha hogy 100% ra használja a tárhelyet ami fura volt mert ssd van a gépemben és kis idő múlva megint kifagyott.

Gondoltam nem baj ujra rakom rajta a windowst de a ez a probléma még mindig megvan pedig nem egy gyenge gépről van szó. Újra pasztáztam a processzort kiporoltam a gépet, a ramokat is próbáltam cserélgetni de semmi.

Mi baja lehet a gépnek?

2016. okt. 14. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézz hőmérsékletet és feszültséged Aida64-nel.

(fel is rakhatod a képet "érzékelő" fülről)

Hard Disk Sentinel-al pedig nézd meg az SSD állapotát.

2016. okt. 14. 20:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Az átlag hőmérséklet 25 fok és az ssd élettartama a hard disk sentinel szerint 100% az ssd life sentinel meg 99%.

Kb. 1,5 éve használom.

2016. okt. 14. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Esetleg egy kábelcserét megpróbálhatsz (sata).

Vagy ideiglenesen egy kicsit megemeled a Vcore-t biosban.

Ha integrált GPU van a procidban (APU/iGPU) akkor megpróbálhatod azzal futtatni, de nem hiszem, hogy ez videokártya hiba.

2016. okt. 14. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Crucial SSD?
2016. okt. 14. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Sata kábelt már cseréltem, végig próbáltam minxen sata portot az alaplapon de nem ért semmit.

A gépem konfigurációja:

Processzor: AMD FX X6 6100

SSD: Kingston 120gb

Alaplap: 970A-DS3P

Videókártya: Gigabyte Nvdia gt610 2gb 64 bit

Ram: 2x 4gb Crucial

Táp: 500w

2016. okt. 15. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és a ramok 1600mhz esek
2016. okt. 15. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:

PONTOSAN milyen 500W-os táp?

De azt is kinézem, hogy Akyga lesz...

2016. okt. 16. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Corasair cx500, de azzal nincs gond, minden feszültség rendesen megvan vagy legalábbis azt mutatja a biosban.
2016. okt. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!