Megéri még gtx 1060 az venni?
És ha igen melyik gyártótól vennétek?
Sziasztok eddig 1070 et szerettem volna venni de azok ilyen 150 körül vannak ha még lehet akkor inkább választom az olcsóbb de minőségi verziót.
Ja i7-6700k-val. De Próbáld ki ezt egy jobban elterjedt nem K procival. A két csúcskártya a csúcs procival, hát nem így kéne mennie ha rendesen portolták, vagy netán PC-re készült volna.
A 8350 nem épp egy csúcs proci, mégis egész jól elszaladgál vele.
https://www.youtube.com/watch?v=JFKNqYQgeLo
Vannak vele gondok, de ebben a konkrét esetben az a legnagyobb probléma, hogy az intel szerint 50+ ezerért még mindig elég a 4 mag. Mindent felhúzva tényleg nagyon durva vas kell neki, de 720p ben még egy gt730 is elboldogul vele(tényleg, keress rá, engem nagyon meglepett), annyira azért nem vészes ha nem úgy állsz hozzá hogy itt a világvége ha valami high alatt van.
MIlyen monitorod van?
Én is most szeretnék ilyen kártyát venni!
Nekem egy 24"-os Dell 2414h FHD-s monitorom van ahhoz tökéletes lesz! gtx 1070et akartam venni de az inkább 1440p-s monitorhoz illik jobban sokak szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!