Megéri még GTX960 4gb ot venni?
Figyelt kérdés
Mivel ősszel jönnek az új kártyák (1050/1060) megéri inkább azokra várni vagy annyira nem? Illetve egy 1050 vagy 1060 mennyire lesz jobb egy 960 nál? Asus Strix kivitelben venném a 960-at.2016. júl. 11. 09:45
1/3 anonim válasza:
60K-ig éri meg GTX960-t venni,az felett meg inkább R9 380X.
Míg azoknak normalizálódik az ára legalább fél év.
2/3 anonim válasza:
Csak annyit tudok mondani 1080p HIGH-ra 40-50FPS-e elegendő minden játékban ez a kártya ebben a pillanatban, mikor írom a kommentet, tehát nem MAX-ra, csak úgy általánosságban magas beállításokra. Én már 1 éve használom lassan, nekem akkor megérte és most is elégedett vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Annyi FPS nekem is bőven elég lenne. Nem igazán izgat az hogy 70+ FPS em legyen ultrán a legújabb játékokban.
2016. júl. 11. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!