Intel Pentium n3700ról vélemények?
Figyelt kérdés
Egy kicsi, 100e forint alatti laptop kéne egyetemre, aminek elég a teljesítménye Office-hoz és böngészéshez, ne jelentsen neki gondot egy kevés multi tasking(több nyitott ablak), más teljesítmény nem érdekes, van gamer gépem mellé, előre is köszi a válaszokat2016. okt. 13. 22:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem azokra a célokra amire használni akarod teljesen megfelel, és választás is..azt hiszem ez is 4 magos már. De egyébként nem tudom egy kicsit több pénzért mondjuk 150-ért vennék inkább egy i3-ast 2 maggal igen 2 magos, de gyorsabb mint a 4-es pentium.
de szerintem teljesen jó lenne az is ilyen kisebb irodai dolgokra.
2/3 anonim válasza:
Böngészéshez, light office-hoz elegendő egy n3700 is. Ez az Atom szerencsére már használható, nem úgy mint elődei.
3/3 A kérdező kommentje:
tudom, de nem akarok rá többet költeni, tudom az i3 jobb, de amint mondtam, komolyabb munkákra itt az asztali gép, ennél a cél a hordozhatóság, magas használati idő 1 töltéssel és az h alapvető irodai munkákat tudjak vele csinálni, böngészni, semmi komoly, youtube, face, ilyenek, köszi a választ :)
2016. okt. 13. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!