Ha írodai munkára, filmezésésre kell az 100%- osan zökkenőmentes lesz.
Játéra is jó, még a mai játékokat is könyedén vinné megfelelő ram ill. Video kártya támogatásal.
Ha az integrált videokártyát használod avval se nyársz rosszul, nekem is hasonló Pentium procim van ugyan evvel a igp vel(az integrált videó kártya) nagy játékokkal nem szoktam játszani, de minden esetre próbálj keresni teszt videókat biztos van pár a youtubon, ird be ,,g4400 gaming ". Remélem haszos véleményt írtam.
A videokártyákban már nem vagyok jártas, de utána néztem ennek a 2 modellnek és többet találtam, mint 2 modellt. összesen 4-et.:
a gtx950 kicsit jobban teljesített a következő videóban, de csak mondom a videó felvétellel (a programtól függően) FPS vesztés történik(ez a nem változtatja a videó eredményét csak mind 2 modelnél videón kívül több fps lenne).:
https://www.youtube.com/watch?v=THsAmedwnlE
Ezek viszonylag jó videokártyák, ami biztos akármelyiket vesszed nem lesz pénz kidobás az.
750ti kicsit olcsóbb ahogy elnézem, ha akarsz még valamivel jobbat venni ami fejleszti a játék élményt akkor érdemes ezt venni.
Itt egy oldal ami a teljesítményt mutatja: elvileg a 950 30%-al jobb, de ezt nem hiszem hiszen még a foglalatra is add pontot, minden esetre jó viszonyítási pont.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!