Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápot ajánlanátok az...

Milyen tápot ajánlanátok az alábbi konfigurációhoz?

Figyelt kérdés
Vga: R9 290x; Cpu: Fx8320; Alaplap: Asrock 990extreme; Egy winchester. Egy Antec 550w strickly power táp volt benne, de tegnap terhelés alatt megadta magát. Böngészve a netet találtam rá erre: Chieftech Eco 600w. Ezen van 6+8 tűs csatlakozó is a videókártyámhoz. Vélemény?

2016. okt. 11. 09:56
1 2
 11/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat az illene is hozza minimum az rm650x

ellenben figyelj a tap szellozesere

ha alsotapos porszuro kell alulra

ha felsotapos akkor erosen ajanlom hogy szerez be egy normalis szelozesu hazat is

szellozesnel arra is kell figyelni hogy alul rendesen kapja a levegot, hatul se legyen elzarva ami gatolja a meleg kijutasat

2016. okt. 11. 13:48
 12/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gyarto ad ra garanciat

amit a bolt ir az arra vonatkozik hogy addig naluk vagy a sajat garancia intezo helyukon intezik nekik ok

utana neked kell a gyartoval inteztetned a garit, ha nincs magyar garancia helye akkor bizony kulfoldre kell kuldeni

de azert egy tap ha gondok vannak vele nem a gari ido felen jonnek elo

hanem inkabb teljesen a gari lejarta utan vagy mar a legelejen

vagy "sose" (amig te hasznalod)

2016. okt. 11. 13:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Bocs mindenkinek, lett egy váratlan fordulat a történetben. Útközben kiderült, hogy nem a táppal van gond, ugyanis másik táppal sem indul be, az én rossznak vélt tápom pedig más gépben hibátlanul működik. Annyit csinált, mint az enyém, lökött egy lepkefingnyit a prociventin és kb ennyi. Egyébként amikor elszállt a gép, égett szagot éreztem a szobában,kb mikor vasalok. Szenttül meg voltam győződve a jelzések, vélemények alapján, hogy a táp halt be. Az alaplap áramot kap, ledek világítanak, kondik nem púposak, égési nyomokat nem látok. Lehet sakkozni innentől kezdve, hogy hibásodhatott meg. :-(
2016. okt. 11. 15:56
 14/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat igen de elsosorban alaplap az okozo kozvetlen vagy kozvetve

de hol probaltad ki a geped es a tapod masgepben?

mert akar elektromos halozattal is lehetnek gondok sokszor ilyen is elofordul

Xy4

2016. okt. 11. 16:43
 15/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

meg azt se lehet kizarni hogy egy csati hibas

igy mas gepben szinten a te videokartyaddal kell kiprobalni neme a egyik vga tapkabel a hibas

stb.

vagyis a gibakereses tenleg hoszadalmas faraszto munka

gondoltam ezt meg azezt megemlitem

2016. okt. 11. 16:45
 16/16 Unari ***** válasza:

[link]

elég jól számol

2016. okt. 12. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!