Milyen tápegységet ajánlanátok? Ehez a konfigurációhoz! Nzxt h440-gépház Asrock Z170 Extreme 4-alaplap asus strix gtx1070-videókártya (2DB) intel Core i7-6700K 4. 00GHz-Processzor CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz -ram samsung 240GB-ssd
#1 +1
Vagy EVGA Supernova GS/G2 550
Super Flower Leadex 550
I7 szerintem fölös, bőven jó lenne egy i5-6600k is. SSD-ről annyit, hogy M.2 PCI-e verziót vegyél, kb 3X gyorsabb, mint egy Sata-s vacak. (Samsungnak pont van egy 256Gb-os verziója, kb 45ezer). Ez csak tanács, nem kötözködés.
Tápnak meg 550-es, lehetőleg goldos minősítésű legyen.
minimum a corsair rmx
fölötte: super flower leadex
bq dark power 11
evga supernova g2 vagy még a gs sem rossz
SLI-re, olyat, aminek van 4db PCI-E csatija, pl. Super Flower Leadex Platinum 550W.
Nem tudom, miért ragaszkodsz az asus strix-hez, kb. 15E-el drágább/db de semmivel nem jobb a hűtése a G1 GAMING-nél.
M.2 ssd-nek akkor van értelme, ha valóban ki is használod a sávszélességet, pl. ilyen
Egyébként az a 240gb Samsung majdnem annyiba van, mint az adata sp550 480gb, utóbbi nagyságrenddel jobb választás.
Kedves 7-es
Amit linkeltél, az egy "gagyi" m.2-es. Nagyon lassú az írási sebessége, ennyit egy sima Sata3-as is tud.
Én ilyenre gondoltam:
Persze, lehet vitatkozni, hogy kihasználja-e vagy sem. Én úgy gondolom, ha az ember egy ilyen szintű gépet dob össze, akkor egy gyorsabb ssd bele kell, hogy férjen.
Ennek a kihasználására még mindig nagyobb az esély, mint egy i7-es kipörgetésének.
Szerintem ugyanazt linkeltük, én 128gb, te 256gb változatban.
Ebben az esetben a kisebbre szavazok, rendszernek programoknak bőven elég, játékokat egy olcsóbb és nagyobb ssd-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!