GTX 980Ti vagy GTX1060?
Van 120 ezer forintom videókártyára, az 1060 új ára 85-95 ezer forint körül van, viszont nézegettem hardveraprón 980ti-t és nagyon jó árban vannak, ezt a kettőt néztem ki, [link]
Mi a véleményetek róla? a strix-es az még bontatlan is.
Gépem egyébként,
Alaplap: ASrock Fatal1ty H170 Performance
Memória: Hyperx 2x4gb ddr4 2133mhz memória
CPU: intel core i3 6100
Tápegység: FSP Hyper 600w
Videókártya: Sapphire Radeon HD7790 1gb gddr5
Igen a proci gyenge lenne hozzá tudom, viszont decemberben veszek egy i7-es procit, ...13.havi fizetés :D
Én megkockáztatnám valamelyik 980ti-t.
Én is használtam vettem a 2 hónapos gtx 980-am,nagyon szépen megy.
Le kell beszélni mindent az eladóval,meg kell nézni hogy mennyi értékelése van,ha van rá esély akkor nézd meg személyesen,vagy kérj még képet.
Ha sok jó értékelése van akkor beleegyezhetsz az előreutalásba.
Ha bontatlan, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége hogy megy, mintha használták volna....
Bemész a boltba, leveszel egy vízforralót a polcról, úr isten nem volt kibontva a doboz, akkor ez biztosan rossz.
Ugyan ez TV-vel vagy bármilyen más elektronikai dologgal.
Egyéb iránt gtx 980 Ti 1-2 fps-sel marad el a gtx 1070-től, szóval jobban megéri mint a gtx 1060.
Ezt a felhasználót mondjuk nem ismerem, de olvasd el az értékeléseket. Nálam már volt olyan aki rám írt, hogy 50 jó után én miért húztam le az eladót, elmondtam a tényeket és nem tőle vett.
Én egyébként ASUS-t venném, nekem giga 970 kártyám van, teljesítményre nem rossz, de hangosabb mint egy msi vagy asus, valamivel jobban melegszik is (portalanítás után, sharkoon vg4 házban, még csak az sem lehet hogy nem kap új levegőt)
OFF: asus kariknak rosszabb a hűtésük mint a gigának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!