Mért csak az egyik RAM-ot érzékeli a gépem?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy gépet, összeszereltem, de csak az egyik memóriát érzékeli a gép. 8Gb-ot a 16 Gb-ból. Ilyenkor mi a teendő?2016. okt. 8. 20:52
1/7 anonim válasza:
Hátha nem érintkezik megfelelően, vedd ki és tedd be még egyszer.
Ha sehogy se működik, próbáld bele másik slotba. Ha úgy már jó, akkor a slot a rossz, gariztasd az alaplapot. Ha a RAM hibás, akkor meg azt.
2/7 anonim válasza:
1-3 vagy 2-4 slotba rakd bele a ramokat
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy raktam. 1-3.
Amikor 2-4 slotba raktam bele akkor 1 hosszú és 2 rövid hangjelzést adott le, szóval úgy nem tudtam bekapcsolni, mert egyiket se érzékelte.
Most van 1. és 3. slotba.
2016. okt. 8. 21:12
5/7 A kérdező kommentje:
Asus Z170 Pro Gaming
és egy Hyperx Fury 2x8 Gb-os RAm-mal
2016. okt. 8. 22:34
6/7 anonim válasza:
Bármelyikbe, bármilyen variációban működni kell. Vagy single vagy dual-ban, de megy. Vagy rosszul dugtad be, vagy a slot hibás.
7/7 A kérdező kommentje:
Rosszul dugtam be. xd
Megszoktam, hogy mindkét végén kattan. Ezen az alaplapon csak az egyik végén van ilyen rögzítő kar, ezért az alját nem nyomtam be eléggé.
Köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 9. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!