Egy RX460-al mennyire kompromisszumos játszani?
Figyelt kérdés
GTA, Mafia, BF1, Rainbow Six Siege, satöbbi
Vinné ezeket a játékokat viszonylag szép felbontáson, vagy nagyon vissza kellene venni őket?
750ti-hez tudom viszonyítani, annál erősebb?
2016. okt. 8. 15:20
11/13 anonim válasza:
9#:Az rx 460 nem, de az rx 470 kifejezetten fullhd-s nekem is az van. És mi az a baromság a bf1-el, hogy mediumon viszi??? Az eladott r9 270-em 60+ fps-el nyomta a bf1 demót. Tanulj még és tájékozódj kicsit ne itt oszd a butaságot.
12/13 anonim válasza:
# 11 Nekem is SAPPHIRE RX 470 8GB GDDR5 NITRO+ van de a battlefield 1 beta futtatásnál 1080p-be vissza kellett vennem mediumra mert fullon(high) akadozott. Úgy, hogy nekem ne oszd az észt.
13/13 anonim válasza:
Nem osztanám az észt ha nem kellene. Akkor ott nálad más a baj nem a kártya. Nekem egy r9 270 x nélküli kártyával ment fullhd-ban 60+ fps-el high beállításokkal. És azért az rx 470 jóval erősebb kártya. Amúgy sokaknak voltak fps gondjaik. Nekem nem jutott ki szerencsére. De fenntartom, hogy az rx 470 kíválóan visszi majd fullhd-ban high, very high beállításokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!