Fps játékokat mennyire élvezetes konzolon játszani?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen én most arra vagyok kiváncsi ,hogy ti mit választanátok ha kimondottan FPS-t szeretnétek játszani.Pc vagy konzol?
Véleményem szerint a konzolon lassabb és rosszabb mag a célzás.
2016. okt. 1. 21:50
1/3 BM-Striker válasza:
Meg lehet szokni, de PC-ről átmenve rühellni fogod egy jó darabig főleg multiplayer-ben. A játékok általában figyelembe veszik, hogy gamepad-dal lassabb célozni, és adnak célzás rásegítést.
2/3 brianmateee válasza:
azt vedd amelyikre nagyobb szükséged van, mert egy idő után úgy is megszokod az irányítást.
3/3 anonim válasza:
Ha eddig PC-t használtál, legyél türelmes, még hozzá kell szoknod.
Én már 2-t (FarCry3 ,Bulletstorm) kivittem Ps3-on és felejthetetlen játékélményt hagytam magam mögött.
Ja és a FarCry 3-at begipszelt jobb kézzel vittem ki problémák nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!