Intel Pentium G3258 processzorhoz milyen alaplapot illetve videó kártyát ajánlotok?
Egy 4 szálas processzorral jobban járnál.
G3258 kb csak játékra hasznos.
Biztos hogy igazad van kedves első. A baj csak az hogy jelen pillanatban nincs négy szálas procira keretem, viszont az ezeréves core duo e4500 processzorommal és a 2gb ramommal kínszenvedés egy egyszerű videó összevágása is. Esetleg AMD jöhetne szóba, de személy szerint nekem nem túl szimpatikus.
Kettes mondasz valamit mert ha kihagyom most a vga-t akkor szóba jöhet az i3 6100 és a 8gb ram, ehhez esetleg valami lapot tudnál még ajánlani? Természetesen a jövőben tervben van az ssd illetve a ramok bővítése is.
Köszönöm a válaszotokat!
kerettől függ a lap viszont fontos hogy ddr4-es ram kell kell szóval olyan lapot keress. Ha a b150 mortar belefér a keretbe az elég jó középkategóriás lap.
4 ram foglalat, M.2-es foglalat,hdmi,dsub,dvi, elég sok usb én most ezzel szemeztem de ha nem fér bele a keretbe akkor kereshetsz egy olcsóbb h110-es lapot is.. tápod milyen?
bár halkan megjegyzem hogy az i3 6100 már 4 szálas
Szerintem most csak valami olcsóbb lapra fog esni a választás, mert kell még gépház is és optikai meghajtót is szeretnék... azzal tisztában vagyok hogy ddr4 lap és ram kell, viszont olyan kérdésem lenne hogy itt mondjuk a márka mennyit számít? A tápom amúgy Corsair CX430.
Bocsánat ennyire nem vagyok képben processzorok terén de most már ezt is tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!