50k ig melyik a legjobb monitor?
Te vagy a marketingesek álma. :) "A nagyobb szám az jobb!" Ha vetted volna a fáradtságot és felkeresed az asus honlapját, akkor láttad volna hogy ez a "smart contrast", köze nincs ahhoz amiről te beszélsz.
Szóval megint a dinamikus kontraszttal jössz, holott az a parasztvakításon kívül semmire nem jó.
És értsd már meg, hogy az is ugyanolyan kontrasztarányú amit te linkeltél, az lg honlapján egyértelműen írják, hogy 1000:1 mindkettő, csak épp az ipon a dinamikus kontrasztot írta ki - mégis mire jönnék rá a saját káromon, ha egyszer pontosan ugyanolyan kontrasztarányú monitorokról beszélünk? Egy collal kisebb, cserébe 1 helyett 3 év gar van hozzá, engem már itt megvettek, nem beszélve a freesync+75hz ről.
Nem a vibrálás miatt jobb a 75hz, nem is értem hogy jutott ez eszedbe, teljesen nyilvánvaló volt abból amit írtam hogy ez játék miatt szempont. Mielőtt még ezt is jobban tudnád; nem azért mert attól leszek király, hanem mert ha már vettem 100k felett egy kártyát és képes a 60+ fps re akkor szeretném valami előnyét is élvezni a dolognak.
btw itt egy 3000 dolláros monitor, grafikai munkához készült elsősorban, hát nem hülyék ezek? 1000:1 kontrasztaránnyal hogy lehet ennyi pénzt elkérni ilyen felhasználási területen?! Pedig biztosan szebb képet ad a 1.000.000.000:1 kontrasztos 40 ezres monitor!
Mondtam, majd megtapasztalod saját károdon...
Én már tudom milyen, lásd korábban linkeltem fotót,
ezért is vettem, a notebook mellé egy monitort.
Hiába IPS a notebook is, nem ugyan azt adja.
Sajna az is 1000:1 kontrasztos csak...
Nem, szoftver fejlesztőként dolgozom főállásba már ~10 éve. :-)
Bár a főállás inkább már mellék állás, mert a saját projektek többet hoznak mint a bérem...
De kell egy fő állás, hogy EVA -ba ne kelljen annyit adóba befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!