Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP Pavilion Notebook - 17-g151...

HP Pavilion Notebook - 17-g151nh integráltról dedikált videókártára váltás, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok kaptam nem rég egy HP Pavilion Notebook - 17-g151nh -es laptopot, telepítés követően tűnt fel, hogy a rendszer memória kevesebb mint aminek kellene lennie, ebből gondoltam hogy az integrált az alapértelmezett. Biosban szétnéztem, de nem lehet kikapcsolni sajnos és így hozzátok fordulok most. Köszönöm előre is a segítséget!

ui: forest gond nélkül megy wow (eredetin) ajánlott beállításokkal 20 fps, ultra lowon 40 körül.

#videokártya #laptop #HP Pavilion 17 G151NH
2016. okt. 6. 08:51
1 2
 11/12 CspCsj ***** válasza:

A váltható grafikus rendszer beállításoknál próbáltad a konkrét programokhoz beállítani a nagy teljesítményt?

Játék közben ellenőrizd melyik kártyát terheli, pl. MSI Afterburner-rel kiíratod játék közben valamelyik sarokba a GPU1 és GPU2 usage értékét.

Sok videót is találhatsz, vagy:

[link]

2016. okt. 7. 15:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Nos találtam hivatalos oldalon drivert ami eddig tökéletesen működik. Köszönöm szépen mindenki segítséget!

[link]

2016. okt. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!