Hát a pénztárca vékonyabb lesz, és könnyebb, ez az ami feltűnik elsőnek... Ezek a márkás egerek talán valamennyivel tovább bírják, de inkább azoknak jók akik profi esportosok, mert általában nekik van ilyenekre szükségük, és igényük, tisztelet a kivételnek. De személy függő is szerintem, pl: én örülnék ha egy Roccat egeret szoronghatnák a kezeimben, de valakit nem nagyon hat meg biztos. Talán ami még plusz az a sok extra funkció + a magas dps amitől érzékenyebb lesz, de ezekre általában nincs szükség!
21:17 ig tekerj bele a videóban tökéletesen megfogalmazzák a kérdésed
2016. júl. 16. 19:29
4/12 anonim válasza:
Nekem volt 20e forintos és 1000ft-os egerem is, a drága kb annyival tudott többet, hogy makróhhatóak voltak az extra gombjai, ami nagyon jól jött, de nem éri meg az extra 19e forintot egy kb ugyanazt tudó, ugyanolyan formájú kínai "gamer" egérhez képest
2016. júl. 16. 19:37
5/12 anonim válasza:
Általában 10000Ft felett már szenzor és kényelem (+gombok helye) alapján szokás egeret választani, nem led szín, vagy hogy makrózható-e, mindegyik az amin vannak plusz gombok, semmi értelme az alapján összehasonlítani őket, persze a hozzá járó szoftver minősége már jobban számít, hogy használható legyen a normális makrók létrehozásához.
Úgyhogy nagy felbontáshoz (1440p, 4k..) igenis kell, hogy pontos szenzor legyen benne és ne 800dpi legyen a maximuma, illetve a mintavételezési sebessége is fontos ha precízebb műveletekre / gyors kézmozgáshoz kell.
2016. júl. 16. 19:57
6/12 anonim válasza:
A felépítés minősége is lényegesen magasabb, nem csak a szenzor, a gombok száma vagy a szoftveres lehetőségek különböznek.
Persze nyilván amíg az egyik nem megy tönkre, addig a felhasználó nem fogja észrevenni a különbséget.
2016. júl. 16. 20:06
7/12 pinkpancser válasza:
X7-es egeret használok már régen. Igaz, csak 7000 körül van, de már itt is érezhető a különbség. Ha 2 fullHD monitorral használom akkor is egy húzással át lehet menni egyik végéből a másikba.0 A plusz gombok szintén jól használhatóak. Na meg nagy és nehéz, így sokkal kényelmesebb. Egyébként melyik egeret nézted ki 20k-ért?
2016. júl. 16. 20:16
8/12 Amarok Tonrar válasza:
"Egyébként melyik egeret nézted ki 20k-ért?"
200, nem 20.
2016. júl. 16. 20:18
9/12 pinkpancser válasza:
Bocs, kihagytam egy 0-t :) Egyébként ennyiért már a kávét is ágyba kell hoznia reggel!
2016. júl. 16. 20:20
10/12 anonim válasza:
Szerintem erre az egére gondolt :D [link] igaz ez még a közelébe sincs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!