Mitől mehetet tönkre a videókártyám?
GTX 750 TI-ről van szó, valamelyik nap, letőltöttem az APB-reloaded című játékot, és elindítottam.
Pár Perc várakozás után, sötét képernyő, és nincs hang, és a monitor no signal-t jelzett.
Újra indítottam a gépet, viszont amikor bekapcsolt, piros csíkok pöttyözötten jelentek meg, majd késöbb fehér csíkokk, össze vissza voltak, majd ha belépett a windowsba, ezek eltüntek, de a felbontást nem lehet átállítani a monitoréhoz, ha átállítottam, akkor csíkozódott, és a driver sem volt fent, és ha felraktam akkor sem oldotta meg a problémát.
VgaSafe módban volt, 2x helyreállítottam késöbbi időpontra, majd újra is telepítettük a gépet, de ezsem oldotta meg.
Majd átt tettem másik gépbe, és ott is ugyan ezt csinálta.
Ma vissza küldtük gariba, és most erre lennék kíváncsi, hogy ez mivolt.
A videokártya nem lett húzva.
Kaptam a hétvégén egy gépet, szintén ugyan ez az eset másik kártyával...
Annak a fw -jébe turt bele egy vírus, meg izzadtam mire vissza tudtam rakni az eredetit.
#3 az szep, kedves virus lehet
miert emelted ki? garira kell varni
ha lehet csere garit kell valtani a hardnere es kicsereltetni es akkor nem kell gariztatasra varakozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!