Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókáttyát ajánlotok...

Milyen videókáttyát ajánlotok játékokhoz?

Figyelt kérdés

Laptopról van szó:HP Pavilion g6

Nem tudom, hogy laptopnál, hogy vannak a foglalatok vagy hogy milyet nézzek hozzá.

De olyat szeretnék venni amivel játszani is tudok, legfőképpen olyan vidikártyát szeretnék amivel pl. Egy Gta V ot alacsony vagy esetleg közepes grafikával futtathatnék.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 4. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Gtx960m de abba nem tudsz tenni vagy ugy veszed hogy van benne vagy nincs
2016. okt. 4. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Laptopba akarsz dedikált videokártyát? Jól értem?
2016. okt. 4. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen valami olyasmi.

Ha nem is lehet cserélni akkor van rá valami mód, hogy növeljem a grafikus teljesítményemet?

Az a problémám, hogy van ugye HP Pavilion g6-2304sh D4Y42EA, laptopom :Intel® Core™ i5-3230M, 2 x 4Gb ddr3 as ram, és van benne egy AMD Radeon 7670M, meg egy Intel HD4000.

És nem igazán értek hozzá, hogy melyik milyen szerepet tölt be vagy, hogy milyen driver kéne esetleg...

Na mindegy a célom az az lenne, hogy alacsony grafikával tudjak játszani a GTA V-el.

Ebben szeretném a segítséget kérni, hogy hogyan tudnám növelni a grafikai teljesítményt? Esetleg a driverem a rossz?(youtubon láttam ugyan ezzel a konfigurációval vidiket, hogy el megy de nekem valahogy nem jön össze ezért is gyanakszom a driverre)

De nem tudom ezért kérem hozzá értők segítségét:)

2016. okt. 4. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Videókártya bele van forrasztva alaplapba nem lehet cserélni ,próbálj meg drivert frissíteni és próbáldmeg .
2016. okt. 4. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem.

Frissítettem mind a kettő illesztőprogramot és most meg azt írja ki, hogy "appcrash" hiba :(

2016. okt. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!