Leírom a konfigom és érdekelne hogy milyennek tartjátok a gépem. Szerintetek a gépem milyen szinten van a mai játékokhoz?
Csak a három legfontosabbat írom le.
Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz-es alapból de húzva van 2.9-ig. Videokártya: AMD Radeon R7 360 OC 2GB-os és GDDR5-ös, Memória az az a Ram: 8GB (4x2) 800 Mhz-esek. Kihangsúlyozom a GTA V elég simán fut ezen a konfigon.
"a GTA V elég simán fut ezen a konfigon"
ezek szerint megvagy vele elégedve. akkor nem értem a kérdés lényegét? mit vársz?
ha tudni szeretnéd hogy adott játék hogy futna, próbáld ki a demo-t belőle...
vagy pedig arra vágysz, hogy agyba-főbe dicsérjük milyen fsza géped van? e-penis növelés?
nincs olyan, hogy jó gép vagy rossz gép. vagy megfelel egy adott célnak (amire használni akarod) vagy nem. ezt pedig csak tőled és az igényeidtől függ, szóval értelmetlen a kérdés számomra
gyenge/közepes játékgép. GTA5 lowon meg normalon kb egy krumplin elfut.
Ha neked elég a játékokhoz, amikkel játszol, akkor teljesen jó. Ha meg nem, akkor fejlesszed.
gta5 jelenleg az egyik leg optimalizáltabb játék.
Ha ugyan úgy elfut highon mondjuk egy witcher3 vagy egy fallout 4, akkor majd azt mondom rá hogy közepes/erős, de ez nem fog megtörténni.
Amúgy meg véleményt kértél, én leírtam. Ha te elégedett vagy a mostani gépeddel, éljetek együtt boldogan, ha nem, akkor meg tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!