Matt vagy fényes kijelző monitorra?
Figyelt kérdés
Sziasztok,ti melyik monitor kijelzőt ajánlanátok,mik a tapasztalaitok?2016. okt. 4. 08:24
1/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd egyszerre nézni a kedvenc sorozatodat és azt is, hogy mit csinálnak a hátad mögött akkor remek választás a fényes kijelző.
2/8 anonim válasza:
A fényes kijelző egy átok. Tükröződik és elég egy kis napfény, hogy semmit se láss.
3/8 anonim válasza:
Matt. A fényes nagyon nem lett átgondolva szerintem :)
4/8 Szirty válasza:
Fényest csak akkor válassz ha mindig majdnem teljes sötétben fogod nézni (a fentiek miatt).
5/8 anonim válasza:
Nekem 2 fényes monitorom van, főleg este használom, de néha akkor is irritáló tud lenni, hogy egy asztali lámpát felkapcsolva is minden tükröződik. Bár különösebb bajom nincs vele összességében.
Így a matt mellett szavazok.
6/8 A kérdező kommentje:
nekem matt notebookom van, tesómnak fényes,az valahogy jobban tetszik, inkább fényest veszek,kösz a válaszokért
2016. okt. 4. 13:13
7/8 Szirty válasza:
"inkább fényest veszek,kösz a válaszokért"
Mi értelme volt megkérdezni ha nem veszed figyelembe az egybehangzó jótanácsokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!