Tudnátok jó laptopot ajánlani 100. 000 Ft alatt?
Leginkább csak netezésre, filmnézésre szeretném használni.
Előre is köszönöm!
A Core2-es csodában G41-es chipset van, ami a GMA4500MHD IGP-t tartalmazza, ami HD képes, besegít a HD tartalmak lejátszásába, tehermentesítve a processzort. Egyébként a benne levő P8ezres processzor az egyik legnagyobb a mobil Core 2 sorozatból, Office felhasználásra tökéletes választás, és igenis sok drágább, és újabb, de gyenge hardverrel szerelt gépet állva hagy.
Ettől függetlenül ennyire régi gép vásárlását nem javaslom, amúgy ilyen platformra épülő, business gép 30 ezer körül, vagy alatta is beszerezhető.
A kérdezőnek inkább használt, vagy ilyen újracsomagolt, (renew) gépet javaslok, Hardverapróról.
Üzleti szériások között i3-al szeteltek is vannak szép számmal, nsgyon jó állapotban, akárgarival is.
De mindenképp tekintsd meg vásárlás előtt, mert az eladó értékelései között van pár negatív példa.
Ez is ugyanúgy..
Többet nem kerestem, szűkíts a keresővel 40-100ezer közé, és válogass.
Az U betűre végződő i3-asok közül csak olyan gépet válassz, amiben 5ezerrel kezdődik a processzor - ezzel a túl gyenge i3-asokat kikerülöd; de ilyen i3-5xx0U használtban még nem nagyon van, lévén ez egy elég új generáció.
Én is csak azért írtam le, hogy tiszta legyen az hogy nem az számít hogy i3 vagy i5, hanem hogy az milyen és miben van benne.
elhiszem hogy egy p8700 gyorsabbnak tűnik ssd-vel,azt is hogy használható még alapdolgokra.de nyers számítási teljesítményben nem jobb egy szerény i3 4005u-nál(viszont a gagyi celeronoknál sokkal jobb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!