Gyakorikérdező86 kérdése:
Tudnátok jó laptopot ajánlani 100. 000 Ft alatt?
Figyelt kérdés
Leginkább csak netezésre, filmnézésre szeretném használni.
Előre is köszönöm!
2016. okt. 3. 20:26
1/15 szántóvető válasza:
keress i3-as procival szerelt notit.én hp-t ajánlok.
2/15 A kérdező kommentje:
De jó... Nem is tudtam, hogy lehet rendelni újracsomagolt laptopokat...
2016. okt. 3. 21:26
3/15 szántóvető válasza:
márpedig 100e alatt nem kapsz normálisat újban.ennyi pénzért full műanyag notit kapsz,csak a hardverekben van különbség:van a nagyon gyenge és az elfogadható szint.azért írtam hogy i3-as legyen.
4/15 A kérdező kommentje:
De ugye ez az újracsomagolás nem azt jelenti, hogy tiszta karcosak? Ezek bolti kiállított termékek lehettek és max kicsit nyomkodták a billentyűjét?
2016. okt. 4. 20:44
5/15 A kérdező kommentje:
Amúgy csináltam egy szűkített keresést az újracsomagolt laptopok esetén az Emagon (magyar billentyűzet, windows op. rendszer) és ebben az árban csak Intel Celeron-okat ad ki. Azt gondolom nem javaslod.
2016. okt. 4. 20:53
6/15 anonim válasza:
Netezni meg filmezni bőven elég a Celeron is... az enyémben egy atom proci van ami gyengébb de azzal sincs gond.
7/15 A kérdező kommentje:
köszi!
2016. okt. 6. 21:20
8/15 anonim válasza:
Nekem egy Fujitsu Siemens LifeBook S6420 van ami kb 10 éves lehet. Raktam bele egy SSD-t és kenterbe veri a lányon egy éves i3 laptopját. Az enyémben van Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8700, 2666 MHz (10 x 267). Neki egy i3-4005U 1.7GHz. :) Szóval nem az számít hogy i3, hanem hogy melyik i3. 15-ből is van ami egy fillért sem ér. Csak jól néz ki a matrica a gépen. Én vettem 150 Euróért SSD-vel együtt 210, ő meg 470-ért.
9/15 anonim válasza:
#8 a programok betöltési sebességét ne keverd már a számítási teljesítménnyel... na meg az i3-ban van rendes IGP, ami hardveresen gyorsítja a videókat, webes tartalmat, stb, a te core2-es csodádban ilyen nincs.
10/15 anonim válasza:
Ne aggódj. nem keverem. Azt is írtam hogy nem mindegy milyen i3. Szerinted miért? A böngészők is gyorsabbak. Az i3 csoda ellenére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!