Miért teljesít alul a számítógépem?
Sziasztok, az alábbi számítógép konfigurációról lenne szó:
Processzor: i5 6600k
videókártya: gtx 1060 g1 6gb
ram: 2x8gb ddr 2133mhz
Alaplap: Asrock b150m pro4s
Youtuben néztem különböző videókat játékokról, hogy egy ilyen konfiggal milyen beállítások mellett megy a játék. Vegyük például a GTA 5-öt, youtubes videón 90+ fps-el megy maxon, enyémen csak 60-al úgy hogy pár beállítást lentebb is kellett vennem.
nVidia videókártya driverét már feltettem a számítógépre, mit kellene most tennem?
nem volt megrángatva az órajel a videósnál?
Mert tuning proci alá egy ilyen fapados b150-es lapot tenni nem épp szerencsés választás, ilyen procinak z170-es lap kellett volna (a 30e +os kategóriából) meg hozzá értelem szerűen a hűtő.
Élsimítással várható az 50fps gta-ban, viszont a cs:go furcsa, mert nekem i5 4690k-val meg gtx 970nel van fix 200 fps-em, minden beállítás maxon (igaz nálam 4.6ghz-re meg van húzva a proci).
Tápegység milyen? lehet nem ad le elég áramot.
OP rendszered milyen? Ha win10, csak frissítettél vagy tisztán raktad fel? DirectX-et kézileg érdemes lehet frissíteni, illetve a Microsoft Visual C++ REdistribute 2005-2015 felrakása sosem árt.
Igen tudom, hogy nem feltétlen ez a lap való alá, ez csak átmeneti megoldás amíg nem gyűlik össze egy kis pénz valami normálisabbra.
Windows 7 x64 van a gépemen, az említett driverek már fent vannak.
És ez a táp van a gép alatt: FSP Raider 500W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!