Miért "hal" meg a számítógépem?
Először is szedd szét pucold ki főleg a hűtőket, ventiket, tápot, vga-t. Sűrített levegő egy ezres max a boltban
Aztán telepítsd újra az sose árt neki.
Ha utána is csinálja akkor ki kell szűrni mi a rossz. HD sentinelt töltsd le és nézd meg milyen állapotban van a hdd-d. Hajolj közel hogy nem ad a vga vagy a táp fura hangot ki?
Ha egy noname tápod van akkor nem árt jobbat venni.
Esetleg nézz hőfökokat is ha túlmelegszik attól újraindulhat/kikapcsolhat de azt nem hiszem h bekapcs után egyből túlmelegedne
elsőnek: most raktam újra vagy legalább is frissítettem win8.1-ről win10-re és még mindig ugyanaz a baj
másodiknak:amikor megvettem szar tápot vettem bele, ezért folyton leállt, ekkor elvittük egy helybeli pc-boltba akik kicserélték egy sokkal jobb tápra(fsp raider600w-osra) szóval kizárásos alapon az állításotok szerint a processzor lehet amit remélek hogy nem, esetleg nem lehet az a baj hogy egy kábel kilazult megtört stb...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!