Elfogy a memória, zárj be minden felesleges programot játék közben vagy vegyél több memóriát.
2016. okt. 3. 10:11
2/7 A kérdező kommentje:
Vettem 4 új coolert egy nxzt sentry 3 al
Es ha kikapcsolom nem szaggat viszott a
Memoria 80% on pörög a proci szintén
A videokartya meg 100% aktivitás ez baj lehet? Talan a tap vagy a videokari szoftveres?
2016. okt. 3. 10:13
3/7 A kérdező kommentje:
Amig nem vettem meg a 4 coolert meg a sentryt addig nem volt baj fullon ment a jatek
2016. okt. 3. 10:18
4/7 anonim válasza:
Alaplap lesz a ludas. Az nem fx alá való. Minium egy 970-es és 6+2 fázisu lap kell fx alá. pl gigabyte 970 ud3 asus fx99 pro r2.0 esetleg asus m5a97 r2.0 asrock 970 extreme 3/4.
2016. okt. 3. 14:53
5/7 anonim válasza:
*ja és az első félrebeszél. Nem a ram levés. Nekem is 8 gb ramom van és 6-7 gb-ot szokott enni highon. Nekem is egy fx 6300 vany 4.5 ghz-en de nincs szaggatás akadozás highon és még a vga-m is gyengébb.
2016. okt. 3. 14:57
6/7 anonim válasza:
Ha a hang is szaggat, az általában proci throttling szokott lenni, ami 2 dolgot jelenthet: vagy a proci kevés, vagy nem kap elég áramot a proci a működéshez (esetleg túlmelegszik).
Sajnos jól írták, valószínűleg a lap nem tud elég áramot leadni folyamatos terhelés mellett, ez (is) lehet a hiba oka.
2016. okt. 3. 15:15
7/7 A kérdező kommentje:
A proci 50 fokos max a tapra gyanakodtam de lehet alaplap a hibas vagyis keves lekotottem a coolereket es sokkal jobb a teljesitmeny szoval amikor rakotom a coolereket elveszi az aramot a cpu tol plusz a videokartyatol is nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!