Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Itunes nem ismeri fel az...

Az Itunes nem ismeri fel az Iphone6-omat, miért?

Figyelt kérdés
Semmi nem történt, úgy csináltam mindent mint régen. Bedugtam a telefonom a gépbe és minden jó, felismerte a gép, a kép könyvtárát meg is tudom nyitni. De az Itunes nem jött be automatikusan, nekem kellett megnyitnom, és semmi, azt írja hogy nincsen eszköz csatlakoztatva. És így nem tudok semmit kezdeni. Változás talán annyi hogy kijött egy új frissítés az iphone-hez. De azt se tudom lefrissíteni mert nem ismeri fel az itunes. Már egyszer újra is raktam az itunes. Mit tudnék csinálni? Mert elvileg a számítógép médiatár ként ismeri fel.

2016. okt. 1. 13:17
 1/1 anonim válasza:
Mióta frissítettem azóta nekem sem. Minden frissítéssel egyre rosszabb irányba halad az iTunes. A végére mar iTunes-on belül nem is lehetett játéklistákat a zenéknél.
2016. okt. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!