ITunes nem érzékeli az iPodot. Mit csináljak? SÜRGŐS!
Újonnan kaptam egy iPod nanót. Ilyesmit, de a régebbi típusút, ha jól gondolom (vastagabb, picit más, mint amit régebben ismertem):
Ha bedugom, nem érzékeli az itunes. Emlékszem, régebben is kellett valamit csinálni, hogy elsőre felismerje a program. Vagy rosszul emlékszem? Az iTunes netes súgója szerint csak bedugom és működik. Mondjuk ott oylanok voltak, hogy indítsam újra a gépet, nézzem meg, a legújabb itunes van-e, ezeket negtettem. A készülék kiírja, hogy connection, amikor a számítógépbe bedugom, de nem csinál semmit. Nem jelenik meg a kis ikonja az iTunesben, és így nem tudom szinkronizálni, szóval semmi nincs rajta. Köszönöm a segítséget.
Ezt a választ találtam egy másik kérdésnél, de nem működik:
"Windows7 alatt annyi a teendő, hogy iTunesból kilépsz, leválasztod az iPodot, majd a vezérlőpult>felügyeleti szervek>szolgáltatások>Apple Mobile Device szolgáltatását leállítod, majd újraindítod. Ha újra belépsz és csatlakoztatod a készüléked működni fog. Remélem segítettem."
Mert a vezérlőpultban nincs ilyen, hogy felügyeleti szerverek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!