Western Digital 160GB Sata 100/100 3,5" HDD probléma?
Figyelt kérdés
Nincs valami új gépem nem tehetem meg, hogy újat vegyek, így a régit kell rendbe hoznom nemrég tönkre ment a régi winchesterem (Maxtor 80GB IDE HDD). Nyáron rendeltem hozzá ezt a Wester Digital HDD-t a winchesterről nem sok kép volt pld a csatlakozókat nem mutatta és mikor megjött láttam, hogy eltérő az alaplapi csatlakozóktol csak a tápegységen volt 1 bele illő kábel viszont adat kábelem nem volt. Nemrég rendeltem hozzá rá is kötöttem az alaplapi sata port-ra (alaplap: AsRock P4VM800), de a winchester-t nem olvasta be semmi képp :/ a telepítő CD, se a biosz nem érzékelte a HDD-t a gépben. Esetleg az alaplap miatt, hogy nem beleillő vagy a winchesterrel lenne a gond? (Használtan vettem 1 webshopból, de ott mindenki jókat mondott róla).. Mi lehet a probléma?2016. okt. 1. 10:51
21/21 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2016. okt. 20. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!