Hd 5850-es karira csereltem a 8600gt-t, azota a full hd filmeket hdmi-rol tv-n, csuszasszal jattsza le, miert?
Figyelt kérdés
Igen proci csere is lesz!
(A regi 256mb-os 8600al a hd filmeket a gep tobb szalon is vetitette, most a hd5850-rol lassu kep a hang alap)
Probaltam a gepen a felbontast lejebb vinni de nem oldotta meg a gondot, pc monitorrol pedig nem probaltam még mert nincs egyelore dvi atalakitom.)
2016. szept. 30. 09:34
1/6 3 napos mákos lecsó válasza:
Hali! Ugyan ilyen karim van! Minden drivert feltettél?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia.
Nem tudom, elvileg igen!!
Betudnad linkelni amik kellenek hozza es le is tolthetem? Orok hala lenne.
2016. szept. 30. 13:53
4/6 A kérdező kommentje:
Catalyst center telepitesevel megoldodott mindegy :)
A tobbi illesztoprogramnak meg ertelmet sem latom mikor a catalyst center maga foglalja az egeszet kb.
Koszi a segitseget!
2016. okt. 5. 13:50
5/6 3 napos mákos lecsó válasza:
A Catalyst a driver konkrétan :D Akkor semmit sem tettél fel mikor betetted a kártyát?
6/6 A kérdező kommentje:
Deeee a cd-rol valamit telepitett a "tag". De ezt a catalystot en telepitettem masnap mire vegig telepitgettem a win 7 64 bites software-ket :-D
2016. okt. 5. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!