Nem olvassa be a laptop a micro SD adaptert amióta windowst cseréltem. Hogy és mit kellene letölteni vagy állitani, hogy beolvassa?
Figyelt kérdés
Az eszközöknél nincs ott az SDHC Card sem,ami kellene ahhoz hogy beolvassa,tudtommal.Le kell tölteni valamit?2016. máj. 21. 09:49
1/7 Dongaben válasza:
A laptop gyártó honlapjáról pontos típus, és Op. rendszer kiválasztása után letölthető a kártyaolvasó drivere.
2/7 A kérdező kommentje:
kell hitelesiteni vagymi, meg kéri a széria számot stb.. nincs valami egyszerübb módja ennek ?
2016. máj. 21. 10:18
3/7 Dongaben válasza:
Ha kapok egy Laptop típust, és Op. rendszert, (32, vagy 64 bites...ez sem mindegy!) Akkor küldök egy linket, ahonnan letölthető a driver. Aztán csak telepíteni kell, és működik...
4/7 anonim válasza:
Ez történik, amikor nem ért hozzá az ember...
Megmondanád végre amit kért az előttem válaszoló????????
5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést,nem voltam gépközelben.Pillanat és irom
2016. máj. 24. 20:34
6/7 A kérdező kommentje:
Toshiba, Windows 8 és 64 bit
2016. máj. 24. 20:36
7/7 anonim válasza:
A laptop gyártó honlapjáról pontos típus??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!