Kérlek mondjatok egy olcsó, de nagyon jó egeret!? (2 hónapon belül a harmadik ment tönkre! ) 27/N
Kb. 2 évig egy olcsó Silverline OM-290 egeret használtam, semmi baja nem volt (ez az: [link]
Aztán rendeltem egy ugyanilyet, gondoltam, ha még ennyit kibír, az szuper, de kicsit billeg, nem egyforma a 4 kicsi "talpa".
Szóval vettem a boltban egy nagyon szupernek tűnő CANYON CNE-CMS2 egeret, gyönyörűszép és az anyaga, meg a kialakítása.. Imádom!...Imádtam... Mert a görgője kb. 3 hét után elkezdett nyikorogni!! De elég hangosan és mindig.
Ezért rendeltem a netről egy ugyanilyen CANYON-t kb. 3 hete, de ez is tönkre ment, mert a görgője nem gördül rendesen se fel, se le, csak ha olyanja van.
Már kivagyok teljesen, mert távmunkában dolgozok és nagyon fontos lenne egy jó egér, de 3-4-5 ezret sajnálok rá.
Megéri olyan drágán venni? Számít valamit a megadott DPI a gyorsaságban esetleg?
Nem tudom, hogy mit csináljak, de megőrülök, hogy minden egerem tönkre megy. :(
Köszönöm előre is a tanácsokat! :)
27/N
Hopsz, és a CANYON pedig ez volt: [link]
Mivel nő vagyok, meg nem "gamer", ezért a szép lekerekített formákat szeretem, és nem a robosztusat...
eddig ár/érték győztes nálam (10eFt alatti kategóriában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!