Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hővezető paszta van rajta?

Milyen hővezető paszta van rajta?

Figyelt kérdés
Az NZXT Kraken x61 hűtőn milyen típusú paszta van? (ezüst stb.)
2016. szept. 27. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:

kérdezd a gyártót, bár nem szokták túlzásba vinni, valami olcsóbbat szoktak felkenni.

Ha nagyon fontos a jó paszta akkor coollaboratory vagy thermal grizzly kryonaut.

2016. szept. 27. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert leszedtem róla 1 hét használat után és kis darabok kerültek az alaplapra és a proci és a foglalat közé(ezt pl nagyjából ki tudtam szedni de nem 100%) Amúgy ezt vettem: Thermal grizzly hydronau
2016. szept. 27. 17:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát vezeti az áramot vagy nem (gyári paszta)? Nem akarok rövid zárlatot. Amúgy kb. mikor okozz hat zárlatot? (mivel elindult a gép minden gond nélkül)
2016. szept. 27. 17:08
 4/6 MGéza ***** válasza:

Nem vezeti, az ezüstpaszta is csak minimális mértékben, mivel ezüst-oxidot tartalmaz ami viszont nem vezető.

Ez az idézet az Artict Silverrel kapcsolatos hivatalos, gyártói álláspont:

Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)

Szerinted ki használná ha tönkre lehetne vágni vele a processzort? Ettől függetlenül arra ügyelj hogy ne menjen be a lábakhoz, csak a kupakra jusson, ha mégis kinyom rápattintáskor egy kis felesleget akkor azt töröld le.

2016. szept. 27. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm.

Egy nagyon kicsi szerintem még van a lábaknál (kb. 1mm de inkább kisebb) ez okozhat a későbbiekben gondot?

2016. szept. 27. 17:31
 6/6 MGéza ***** válasza:
100%
Ha eddig nem okozott akkor nem fog már.
2016. szept. 27. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!