Artic MX-2 paszta vélemények?
Sziasztok! A helyi számítógépes boltban csak néhány noname olcsó pasztát, illetve a fent említett MX-2 pasztát lehet kapni. Persze tudnának rendelni másfajtát is, csak az is idő meg nem egy olcsó boltról van szó.
Szóval mennyivel rosszabb, mint az MX-4? Megéri megvenni az MX-2-t?
Másik kérdés: A hővezető pasztát mi oldja? Hozzám került egy procihűtő de össze volt kenve régi pasztával az oldala. Ezt szeretném letakarítani róla.
Utolsó kérdés: Tudtok valami programot amivel nézhetem a hőfokokat? Pl. ami kiírja a proci, hdd stb. hőfokokat, írja a ventik fordulatszámát meg hasonlók.
Előre is köszi.
MX-4 kb rosszabb mint az MX-2. Minőségibb a thermal grizzly-k, coollaboratory, stb
Ez alapján tudsz választani.
Alapjáraton száraz ronggyal le lehet szedni, ha nagyon makacs gyógyszertári 75%-os alkohol oldja, de arcszesz se rossz, jó férfias illata lesz.
Hőfokot csak akkor tudsz nézni ha elég jó hozzá az alaplapod, MSI faterburner-rel lehet nézegetni.
ha nincsenek különleges igényeid és nem oc-ra kell akkor nem muszáj a szupermárkás paszta nekem cm ic value v1 van ha megnézed a listát az eléggé az alján van.. és így se volt még panasz.. egyébként nekem paszta általában legjött zsebkendővel vagy valami kendővel simán szárazon de ha kell tényleg alkohollal tudod beáztatni a kendőt..
hőfokhoz a hw info-t és az msi afterburnert használom én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!