Mit gondoltok ezekről a videó kártyákról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem csúcs kategóriás. Ha tudtok jobbat ilyen árban akkor érdekel.
Ti melyiket vennétek meg inkább ha ez a 2 lehetőségetek lenne? Egy GTA 5-öt vagy egy Battlefieldet hogy vinne?
(Intel Core I3as,4GB RAMos gépbe raknám)
A válaszokat köszönöm.
2016. szept. 25. 19:03
21/33 anonim válasza:
Csak markakat irtal, mindegyiknek vannak rossz modelljeik, van amelyiknek szinte csak azok (xilence, zalman), van amelyiknek kevesebb (evga). Tehat nem a marka szamit.
23/33 A kérdező kommentje:
Ezek közül gondoltam valamelyikre pontosabban.
2016. szept. 26. 14:57
24/33 A kérdező kommentje:
2016. szept. 26. 17:49
25/33 MGéza válasza:
Ja, low beállításokon... Nem baj, nyugodtan szívasd csak magad, ez az általad belinkelt tápokra is vonatkozik! Csinálj amit akarsz, ha nem megy a fejedbe amit mondunk akkor csak tessék, én ajánlottam jobb minőségű és nem drágább tápot, olyan vga-t amivel sokkal jobban járnál, ha nem kell én itt befejeztem, sok sikert!
26/33 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire hülye valaki?
27/33 A kérdező kommentje:
Odáig értem. De a te videókártyád és az én viedókártyám paraméterei között egy lepke fing a különbség. És nem értem mivel jobb, több?!
2016. szept. 26. 18:28
28/33 MGéza válasza:
Akkor az a lepke Qurva nagyot fingott! :D
29/33 A kérdező kommentje:
Ha olyan Qurva nagyot fingott butítsd le nekem a különbséget.
2016. szept. 26. 18:38
30/33 A kérdező kommentje:
Légy szíves. :)
2016. szept. 26. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!