Mit tudtok az XFX kartyakrol pl xfx r9 380. Jo marka, meg bizhato az xfx? Nagy arkulonbseg van az xfx es mas nagy neves markak kozott pedig ugyan az a kartya tipusa pl asus r9 380 es xfx r9 380
Az xfx egyáltalán nem rossz márka.
Sőőt. XFX az egyik legjobb AMD kari gyártó. Annyi, hogy hazánkban nem annyira ismert.
Na de várjunk csak... :) az ASUS-t is miért ismered? Mert csinál mindent. TV, Laptop, alaplap, vidikártya... sőt mostmár telefont is.
XFX meg kevesebb dologgal foglalkozik, de azokat fszán megcsinálja.
XFX kb 10 éve gyárt videókártyákat és tápokat. Állandó több nyelves supportjuk van és kevesebb hibás terméket is dobnak, mint pl az asusnak.
(laptopszervízben, bontóban 10 laptopból 6 asus :D)
AMD kártyákat sokan gyártanak, saját tapasztalatom alapján sorba rakom. Ez saját vélemény, ne kövezzetek meg érte :)
Balról a legjobbal kezdve.
MSI>Sapphire és XFX>Asus>Giga
MSI-t mint márkát nagyon szeretem, ha tehetem csak azt veszem. Soha nem volt vele bajom illetve nem sok hibáról tudok.
Sapphire: Régebben nagyon jó gaming kártyákat csináltak. Utóbbi időben nem nagyon volt dolgom Sapphire, de ránézésre látszik, hogy a kidolgozásuk még mindig 1 osztályú.
XFX: leírtam feljebb. Tápjaik nagyon jók.
ASUS: Volt vele csalódásom.. nem rosszakk, de már nem bízok a márkában.
Giga: Kimondottan nem szeretem... 6 éve volt egy elég nagy affairunk, 2 külön support is kifejezetten bunkó volt semmi segítség.. Azóta Gigát kösz nem. Persze ettől még jók a kárytáik és valószínűleg sose találkozom azokkal a kolegákkal, de ha tudok miért ne vegyek azt ami bevált.
"es a Powercolor tipusu kartyakrol es szeretnek hallani valamit,ha tudtok"
TUL kezében van, egyik legrégebbi gyártó az AMD oldalán.
Úgy nem nehéz jó minőségű tápokat készíteni az XFX-nek, hogy Seasonic belet és Adda ventit rak bele :D
Amúgy jó márka, de nem volt még vele dolgom. Jelenleg Asus kártyám van, azzal nem volt semmi gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!